Carola

Carola

Positie:
Voorzitter Bestuur
Verantwoordelijkheid:
Networking
Ervaring:
> 10 jaar
Over mij

Ik draag zorg voor regionale en landelijke bekendheid van Alianco in de breedst mogelijke zin! Ik werk bij Alianco omdat Alianco mijn visie wat betreft ervaringsdeskundigheid uitdraagt. Ervaringsdeskundigheid moet vooral onafhankelijk zijn en blijven en niet gekoppeld worden aan een instelling. De visie die wij ontwikkeld hebben gaat verder dan alleen de inzet van ervaringsdeskundigheid. Wij zijn een platform waarbij iedereen zich op zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen op welk vlak dan ook.
Ik heb de opleiding SPH met ervaringsdeskundigheid afgerond in 2015. Inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam als ervaringsdeskundige en coördinator ervaringsdeskundigen. Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij GGZ Breburg als projectleider van een aantal inclusieprojecten. Mijn werkzaamheden bij Alianco sluiten hier goed bij aan.
Naast mijn baan bij GGZ Breburg heb ik een eigen bedrijfje waarin ik aan allerlei projecten werk die te maken hebben met de inzet van ervaringsdeskundigheid. Sinds kort heb ik een labradoodle pup die opgeleid gaat worden als hulphond.

Professionele skills
Herstel en Ervaringsdeskundigheid
100%
Beleidsontwikkeling
80%
Netwerken
90%
Ondernemen
80%
0%